top of page
Beauty Salon
Image by Antonika Chanel
emmanuel-phaeton-yygZYB64tic-unsplash_edited.jpg

Jobba hos oss

Vi söker en hudterapeut till salongen

Älskar du för skönhet och service? Har du erfarenhet av skönhetsbehandlingar? Vill du att dina patienter strålar av glädje och vitalitet? Då vill vi träffa dig!

 

Om Clinic Skinz

Vi på Clinic Skinz är experter inom skönhets- hud- och maskinbehandlingar.

 

För att vara hälsosamma och må bra så behöver alla individer inre välmående för att det ska synas även utanpå. Vi på Clinic Skinz brinner för att få våra patienter och vår omgivning att må så bra som möjligt. Vi förstår att människans välmående formas till stor del hur man ser sig själv.

Att jobba med estetiska behandlingar i Sverige är bland de få länder i världen där lagen tillåter vem som helst att utföra estetiska ingrepp. Vi på Clinic Skinz känner stort ansvar för våra patienter och anställer enbart personal med rätt kompetens, licenser och är väldigt måna om att vår personal har en gedigen vårdutbildning. Vi utbildar vår egna personal och håller utbildningar även för andra kliniker genom vår Skinz Academy. 

 

Vårt paroll är att förbättra patientens naturliga drag utan att förändra dennes utseende. Vi är därför väldigt noga med att våra resultat ska se naturliga ut med patientens säkerhet och integritet i fokus.

 

Clinic Skinz består av ett skönt gäng arbetande och positiva individer från sjukvården och serviceindustrin. Vi söker en likasinnad, högpresterande och lojal medarbetare. Vill du vara med och driva utvecklingen av vår klinik i Kungsbacka 2022 så är det här tillfället för dig att söka till oss.

 

Tjänstebeskrivning

Som Skönhetsbehandlare är du en av representanterna från Clinic Skinz som våra patienter förlitar sig mest på. På ett professionellt, tillmötesgående och varmt vis tar du emot, behandlar och ansvarar för en stor del av Clinic Skinzs patientbas.

 

Kvalifikationer

För att lyckas på Clinic Skinz behöver du en välutvecklad skicklighet att bemöta patienter och gäster med skilda behov och förväntningar. Du kan hantera oförutsägbara situationer på ett professionellt sätt, trivs att arbeta i ett litet företag och är snabblärd. 

 

 • har SHR-godkänd utbildning, auktoriserad hudterapeut (krav) 

 • har erfarenhet från laserbehandlingar, både hårborttagning & hudföryngring

 • du har mångårig erfarenhet av servicerelaterat arbete gärna inom skönhetsindustrin 

 • har dokumenterad erfarenhet från serviceyrken/sälj 

 • Behärskar det svenska språket i tal och skrift 

 • har goda kunskaper och förståelse för vikten av ett hygieniskt arbetssätt inom medicinsk hudvård 

 • har erfarenhet av marknadsföring på sociala medier/arbete i reception 

 

 

Som Skönhetsbehandlare hos Clinic Skinz förväntar vi oss att du är exceptionellt serviceinriktad, tålmodig, tillmötesgående, positiv, social och flexibel. Du tror på Clinic Skinzs vision, har förmågan att representera / sälja vår vision samt våra tjänster / produkter.

Som person stimuleras du av att utveckla verksamheten och att tänka nytt. Du har ett strukturerat arbetssätt med fokus på detaljer och har ett gott estetiskt öga.

För att trivas i rollen är du en person som får energi av att ge god service och att sprida glädje till såväl besökare som kollegor. Givetvis delar du våra värderingar kring professionalitet, patientsäkerhet, pålitlighet och målinriktning vilket även innefattar att du har ett fördomsfritt förhållningssätt.

 

Övrigt
 • Anställningsform: 6 månader provanställning som övergår till tillsvidareanställning

 • Omfattning: Del- eller Heltid

 • Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

 • Löneform: Konkurrenskraftig månadslön

 • Ort: Kungsbacka, på kliniken 

 

Öppettider: måndag till lördag. Mer flexibla öppettider kommer diskuteras efter pandemin. 


Ansökningsprocess

Är du rätt person för att bli Clinic Skinzs Skönhetsbehandlare? Då vill vi höra från dig. Skicka gärna CV och personligt brev till info@clinicskinz.se. Ring eller sms:a till Zainab på 0722-28 97 15.

 

Vi ser fram emot att höra från dig!

- Team Clinic Skinz

 

Licens/Certifiering:
 • har SHR-godkänd utbildning, auktoriserad hudterapeut (krav) 

bottom of page