top of page

GANA DA

Gana DA är en ny icke-kirurgisk behandling på marknaden som är speciellt utformad och framtagen för att reducera och smälta underhudsfett under hakan, så kallat dubbelhaka.

 

I Gana DA finns den aktiva ingrediensen Deoxicholsyra, som finns naturligt i kroppen och är en stor bidragande faktor i fettomsättningen. Deoxicholsyran arbetar på ett säkert sätt för att smälta bort kroppens fettceller genom att bryta ner cellernas membran. Kroppens naturliga processer kommer att därefter eliminera fettet från det behandlade området.

 

Denna process skiljer sig från en vanlig viktminskning, då det endast gör att fettceller krymper, vilket minskar volymen, med fettcellerna finns kvar och de har ett minne och vill återgå till sin tidigare storlek. Gana DA har däremot en förmåga att förstöra fettcellerna helt vilket gör att denna behandlingen är permanent.

Belkyra-2_edited.jpg

BEHANDLINGEN

Behandlingsområden:

  • Dubbelhaka 

  • Gäddhäng 

  • Mage

Hur länge håller effekten?

Effekten är permanent. Man behöver 1-4 behandlingar för att uppnå önskat resultat, det flesta kräver 2 behandlingar. Tidsintervallet mellan varje behandling ska vara på minst 6 veckor.

Gör det ont?

Smärta är individuellt och de flesta upplever att det gör lite ont under själva proceduren, dvs i ca 2 minuter då fettcellerna smälter. Timmarna efter behandlingen kan huden kännas svullen, öm och i vissa fall lite stum. Obehaget varar ca 5-15 minuter efter avslutad behandling.

När bör man inte göra behandlingen?

  • Du bör inte behandlas med Gana DA om du tidigare genomgått kirurgiska eller kosmetiska operationer i området då inte anatomin är detsamma.

  • Om du tidigare utsatt din hals för strålning.

  • Om du lider av svårigheter att svälja.

  • Om du har en pågående infektion i den delen av hakan där produkten ska injiceras.

  • Om du är gravid eller ammar.
     

Finns det några biverkningar?

Direkt efter behandling kan du uppleva svullnad, smärta, blåmärken eller minskad känslighet under hakan. Dessa är helt övergående. Du kan leva precis som vanligt efter behandlingen och tvätta dig i området enligt dina dagliga rutiner.

bottom of page