top of page

HUDANALYS

Analysera

Det första steget är att analysera din hud. Detta ger dig och oss en bättre förståelse för din huds nuvarande tillstånd. Hudanalysen görs snabbt genom att vi ställer ett par frågor och fyller i ett formulär.

 

Balans

Direkt efter analysen får du en rapport om din huds tillstånd och vilka av hudvårdsprodukterna din hud behöver.

 

Kontrollera

Efter att du har använt produkterna i ett veckor är det dags att göra en ny hudanalys och kontroll. Analysen kommer att visa hur produkterna har förbättrat din huds barriärfunktion. Du kommer också att kunna se och känna skillnaden som en anpassad hudvård gör.

skinplan-banner-1920x600_HEADER_ABC.jpeg

HUDBARRIÄREN

Hudens barriärfunktion – vad är det?

Den viktigaste faktorn för en frisk och välfungerande hud är att upprätthålla hudens barriärfunktion. Hudbarriären är hudens försvar mot yttre hot.

Om din hud är ur balans kan du märka det på olika sätt. En möjlig effekt är att din huds struktur kan bli grövre. Din hud kan också skala eller bli stramare, och små linjer kan bli mer synliga.

Om din hud har en överproduktion av olja är den ofta glänsande och kan även orsaka problem med akne.

 

Med SkinPlans ABC-metod kan du ta reda på statusen för din huds barriärfunktion och få de produkter du behöver för att uppnå en perfekt balans. När din hud är i balans behöver den inte arbeta med att försöka reparera sig själv. Istället kan din hud fokusera på vad den ska göra, som att producera kollagen och ge skydd mot irriterande ämnen som allergener och mikrober.

bottom of page