top of page

TRÅDLYFT

Trådlyft är en ansiktslyftbehandling utan kirurgi. Trådlyft används av trådar som består at PDO (Polydioxanon) som är vävnadsvänliga, nedbrytbara och helt ofarliga för kroppen. Denna behandling ger dig ett lättare lyft genom att det ger ett ökat stöd för vävnaden i huden och hjälper till att producera mer kollagen och elastin. Vilket ökar din huds egen förmåga till föryngelse och föryngring.

DSC09014_edited.jpg
trådlyft-1_edited.jpg

BEHANDLINGEN

Hur går behandlingen till?

Man börjar med en konsultation för att säkerställa att kunden är mottaglig för behandlingen. Behandlaren kommer med hjälp av en ihålig nål placerar absorberande trådar i vävnaden under huden. Trådarna stramar åt huden vilket resulterar i ett lyft.

Hur länge håller effekten av trådlyft?

Det beror på hur din livsstil ser ut samt hur snabbt din kropp bryter ner trådarna. Med regelbundna återbesök med start från 8 månader efter behandling gör det även att den föryngrande effekt du fått tidigare bibehålls betydligt längre.

Gör behandlingen ont?

Trådarna förs in i huden med en tunn nål och det känns väldigt lite.

 

Vad finns det för biverkningar?

Man kan uppleva en minimalt obehagskänsla efter behandlingen. I vissa fall kan man få blåmärken som kan sitta kvar i drygt en vecka. Du kan komma att       

känna att det stramar de första veckorna, speciellt när man tuggar.

När ska man inte göra trådlyft?

Det rekommenderas inte att göra trådlyft vid kraftigt åldrande med mycket överskottshud eller djupa rynkor och veck i ansiktet.

bottom of page